Muziek bij de Buren

SKOEKS doet mee aan het project Muziek bij de Buren wat op 10 december 2017 plaats vindt.  Dat SKOEKS  dit letterlijk neemt blijkt wel uit het feit dat wij optreden in een huiskamer in Velp. Op woensdag 22 november hebben wij kennis gemaakt met onze “gastouders”.  Dit vond plaats bij Boekhandel Jansen de Feijter in Velp. Links zaten de “gastouders, rechts de muzikanten. Wij wisten toen nog niet wie onze gastouders waren. Als eerste werden wij aan elkaar gekoppeld.

En wat wij konden inschatten was er in alle gevallen wel een klik. Na het officiële gedeelte met het matchen van gastouders aan muzikanten was er nog ruimte voor een nadere kennismaking. Onder het genot van een glaasje wijn hebben wij verteld wie wij zijn en wat wij doen. En dat was erg leuk. Zo leuk dat wij, gastouders en SKOEKS als laatste de deur uit gingen. Tijdens het gesprekje en ondeer het genot van een glaasje wijn/bier/cola werden er al verzoeknummer gevraagd en genoteerd.

Op zondagmiddag 10 december aanstaande treden wij op in de huiskamer van Burgemeester Brandtlaan 3 in Velp. Er wordt drie keer een optreden verzorgd. Het eerste optredens start om 14.00 uur, het tweede start om 16.00 uur en het laatste optreden is gepland om 17.00 uur. De optredens duren een half uur.  Als de huiskamer vol is gaat de deur dicht. Reserveren is niet mogelijk.