SKOEKS bestaat 15 jaar

Op 17 november 2019 bestond SKOEKS  15 jaar. Ter gelegenheid daarvan werd   in het oude Huis Hamerden (Hugo’s) in Westervoort een jubileumconcert gegeven. Het concert was in no time uitverkocht. Daarom geeft SKOEKS een tweede concert op 2 februari 2020 Dit keer in Zalencentrum Wieleman te Westervoort.  (aanvang 14.30 uur) Ook bij dit concert verleent Rooftop haar medewerking.

Eerste concert bij Huize Hamerden

Tijdens een raadsvergadering van de gemeente Westervoort een aantal jaren geleden heeft SKOEKS, samen met de Historische Kring Westervoort, een protestsong gemaakt en gezongen over de verloedering van Huize Hamerden. De oude havezate verkeerde in een erbarmelijke staat en gevreesd werd voor een totale vernietiging van dit mooie en karakteristieke huis. Nu, 4 jaar later, is Huize Hamerden in volle glorie gerestaureerd en gaf SKOEKS haar jubileumconcert op de deel van deze oude havezate.

Rooftop opende het jubileumconcert. Rooftop, bestaande uit Inge en Michel, speelde bekende nummers, in een originele pop-, blues- of soul uitvoering, voorzien van een vleugje jazz.  Meer info over Rooftop vindt u op hun internetsite. klik hier