Wiekent Westervoortavond voor giro 555!

Wiekent Westervoortavond

voor giro 555!

Op vrijdag 1 april organiseren de Historische Kring Westervoort, OBK, Sportclub Westervoort en zalencentrum Wieleman in een unieke eendrachtige samenwerking de Wiekent Westervoortavond! Een avond met muziek van SKOEKS, Westfort Brass, een mystery guest en een pubquiz met natuurlijk als thema: Wiekent Westervoort!

Het idee voor deze avond ontstond na de afgelasting van het Moes aete. “We  willen nu het weer kan een gezellige avond organiseren in de sfeer van het Moes aete, een pubquizavond en daarnaast bands de gelegenheid geven weer eens op te treden” aldus John Kemper, naast Ronnie Gerretzen, Jan Smink en Bert Stienissen een van de initiatiefnemers.

Maar bij de startbijeenkomst van de organisatie kwam ook naar voren dat dit een mooie gelegenheid was om samen iets te doen voor de mensen in Oekraïne. Vandaar dat we met z’n allen besloten hebben om de entreegelden voor die avond te doneren aan giro 555.

Bedoeling is dat je je individueel of in groepen van maximaal 6 personen aanmeldt voor deelname aan de quiz van die avond. Aanmelden kan via het mailadres: wiekent@hkwestervoort.nl  Je moet je van tevoren aanmelden opdat de organisatie weet op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Je betaalt 5 euro per persoon, contant aan de zaal te voldoen. Je krijgt daarvoor in ieder geval een kop koffie of thee. De avond start om 20 uur en het belooft een daverend succes te worden. Meld je aan, kom en geniet en steun daarmee tegelijkertijd de bevolking van Oekraïne.

meer informatie nodig, bel dan John Kemper 06-23559312